İçeriğe geç

3669 Neyin Numarası

3699 nasıl iptal edilir Türk Telekom?

Hizmet aboneliği tüm vergiler dahil aylık 70 TL’dir. Nasıl iptal edebilirim? Astroloji Kulübü hizmetini iptal etmek için ASTROLOJİ İPTAL yazıp 3699’a ücretsiz mesaj gönderin. İptal yapıldığında SMS ile bilgilendirileceksiniz.

3699 ne servisi?

Vodafone abonesiyseniz Playweez aboneliğinizi kısa mesaj servisleri aracılığıyla başlatabilirsiniz. Playweez aboneliğinizi başlatmak için 3699 numaralı numaraya kısa mesaj göndermelisiniz.

36 99 nerenin numarası?

Türk Telekom’un mobil telefon müşterisiyim. 3699 numara ile tanımlanan Playweez abonelik işlemi bilgim dışında gerçekleşmiş…

3669 ne?

Bu Kanuna göre; a) Nüfus ve doğum kayıt olaylarını bildirmekle görevli memur, Kanunda belirtilen süreler içinde bu görevini yerine getirmediği takdirde, fiil başka bir suç oluştursa bile, mahalli nüfus müdürlüğünün teklifi üzerine mahalli mülki amirinin kararıyla on bin lira para cezası ile cezalandırılır.

Fatura 3699 ne demek?

Servis aboneliğinizi VEEDZ yazıp 3699’a kısa mesaj göndererek başlatabilirsiniz.

3699 kime ait?

Türk Telekom 3699 adlı bir astroloji servisine habersiz abone oldum ve faturam üç katına çıktı. İptal etmek için mesaj gönder…

Türk Telekom servis aboneliği nasıl iptal edilir?

Nasıl iptal edebilirim? İptal etmek istediğiniz hizmet için iptal anahtar kelimesini 9222’ye göndererek hizmet aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Aboneliğin iptali durumunda, söz konusu dönem için herhangi bir geri ödeme yapılmayacaktır.

Türk Telekom servis aboneliği nedir?

Abonelerin mobil telefon hatlarında tanımlı içerik servislerini anında öğrenebilmelerini ve kullanımlarını kontrol altında tutabilmelerini sağlayan bir servistir. DURUMUM yazıp 5555’e SMS göndererek ücretsiz olarak kullanılabilir. Servis yalnızca Türk Telekom mobil telefon müşterilerine sunulmaktadır.

Peyo aboneliği nasıl iptal edilir?

Kullanılmayan ön ödemeli aboneliği iptal etmek için: Android cihazınızda Google Play’de Abonelikler’e gidin. Aboneliği İptal Et’e dokunun.

0850 255 3699 kime ait?

Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım. Bir şey yapamayacaklarını söylediler ve 0850 255 36 99 numarasını aradım.

Telefon numarası kime ait sorgulama?

11811; 7 gün 24 saat bilinmeyen sabit hat numaralarını sorgulama imkânı sunar. 11811’e tüm sabit hat ve GSM operatörlerinden ulaşılabilir. Türk Telekom Bilinmeyen Numaralar servisinden online olarak faydalanmak için tıklayın. 11811, Türk Telekom’un bilinmeyen numaralar servis numarasıdır.

+90 544 408 93 30 kim?

Vodafone’dan 05444089330 numaralı şüpheli mesajlar – şikayet var.

Türk Telekom tarife iptal etme nasıl yapılır?

Bağlantınızı iptal etmek istemeniz halinde, işleminizi yapmak istediğiniz numarayı belirterek Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayarak telefonla talebinizi iletebileceğiniz gibi, Türk Telekom ofis ve şubelerimize e-posta, faks, KEP adresimiz veya .tr e-devlet sitesi kanallarından herhangi biri aracılığıyla yazılı talebinizi iletebilirsiniz.

Hattıma ait abonelikler nasıl iptal edilir?

Google Play uygulamasında aboneliği iptal etme: Android cihazınızda iptal etmek istediğiniz aboneliklere gidin.

Türk Telekom içerik servisleri nasıl iptal edilir?

Türk Telekom SIM menüsünde abonelik hizmetlerinin nasıl iptal edileceği hakkında bilgi için lütfen abonelik başlatma mesajlarına bakın. İptal etmek istediğiniz hizmete ait iptal anahtar kelimesini 9222’ye göndererek hizmet aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Aboneliğin iptali durumunda ilgili dönem için herhangi bir geri ödeme yapılmayacaktır.

Astroloji paketi nasıl iptal edilir?

Nasıl iptal edebilirim? Hizmetin iptali, uygulamanın “Hesabım” bölümünden veya 3699’a “Astrolojimclub’ı iptal et” SMS mesajı gönderilerek yapılır. Kullanıcı buradan kolayca iptal edebilir. Hizmet iptal edilse bile, kullanıcı paket ücretinin tahsil edildiği süre boyunca hizmetten faydalanmaya devam edebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir